ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

صدور مدرک دیپلم بدون آزمون صحت دارد؟!

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه در خصوص اخباری مبنی بر صدور مدرک دیپلم بدون آزمون توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 11
کد خبر: ۱۱۷۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، کافی است تا گذرتان به خیابان‌های مرکزی تهران به‌ویژه حوالی انقلاب بیفتد، در کنار انبوه تبلیغات کتاب‌های درسی از دوره ابتدایی تا دانشگاه، بازار برخی سودجویان هم پر رونق است، سودجویان و جاعلانی که با جعل مدرک در پایه‌های تحصیلی مختلف مسیر چندین ساله تحصیل برای دریافت مدرک را یک شبه آماده کرده و در اختیار مشتریان می‌گذارند.

البته آنطور که از سال گذشته مطرح شده است با راه‌اندازی سامانه الکترونیکی تأییدیه تحصیلی، هم از جعل مدارک تحصیلی جلوگیری خواهد شد و هم از حضور مستقیم متقاضیان در ادارات آموزش و پرورش صرفه‌جویی می‌شود با این وجود همچنان کسب و کار جاعلان مدرک برقرار و حتی پای آن به فضای مجازی هم کشیده است و تبلیغات کارشان را در صفحات فضای مجازی قرار می‌دهند.

عباس سلطانیان مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره وجاهت قانونی دریافت مدرک جعلی به‌ویژه دیپلم جعلی اظهار کرد: ضوابط صدور مدرک تحصیلی در دوره متوسطه مشخص است و دانش‌آموزان برای اخذ گواهی دیپلم باید ۱۰۵ واحد درسی را در شاخه نظری بگذرانند.

وی ادامه داد: نمرات آزمون‌های نهایی شرکت‌کنندگان ثبت و از طریق سامانه مدارک تحصیلی قادر به دریافت و مشاهده هستند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه اصالت مدارک تحصیلی از طریق سامانه مدارک تحصیلی استعلام و تأیید می‌شود، گفت: اگر فردی خلاف مقررات مدرک تحصیلی دریافت کرده باشد، وجاهت قانونی نداشته و برابر مقررات با او برخورد می‌شود.

سلطانیان بیان کرد: افراد در صورت مشاهده مواردی که ادعای صدور مدرک دیپلم دارند می‌توانند از طریق ادارات آموزش و پرورش استعلام بگیرند چراکه هر مدرسه در آموزش و پرورش کد فضا و مدیر دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار